Medewerkers

Ben Röling

Ben Röling
huisarts

Huisarts vanaf 1979. Sinds 1980 in Nieuw-Vennep werkzaam. Als huisartsopleider verbonden aan het Huisartsinstituut van het LUMC, het Leids Universitair Medisch Centrum.

Ik werk full time. De directe patiëntenzorg heeft veel aandacht en daarnaast besteed ik ook veel tijd aan het kwaliteitsbeleid van de praktijk (accreditatie, jaarverslag e.d.) en aan vele adminstratieve zaken. Ook toekomstige ontwikkelingen in de gezondheidszorg zoals nauwe samenwerking met andere praktijken heeft mijn nadrukkelijke belangstelling.

 

Vader van twee volwassen zonen.

Timo Bongers

Timo Bongers
huisarts

 

Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als arts waarna ik in het ziekenhuis heb gewerkt als arts assistent Cardiologie en Orthopedie. Na in juni 2013 het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in Medisch Centrum De Hollenhorst afgerond te hebben, ben ik nu als vaste huisarts aan de praktijk verbonden. Ik werk alle dinsdagen en woensdagen en bij afwezigheid van dokter Röling ook op andere dagen.

Ik woon samen met mijn vrouw in Oude Wetering waar ik ben opgegroeid en weer ben teruggekeerd na mijn studie in Leiden. Ik heb altijd aan waterpolo gedaan en doe dat nog steeds. Daarnaast doe ik graag aan wielrennen, hardlopen en gitaar spelen.

Ik ben de trotse vader van een dochter en een zoon.

 

Bianca van Dienst

Bianca van Dienst
praktijkcoördinator/praktijkondersteuner (POH)

Bianca is op maandag, dinsdag, woensdagavond, donderdag en vrijdag werkzaam  in de praktijk.

Als praktijkondersteuner voert zij gedelegeerde taken uit tijdens eigen spreekuren. Zij werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor eigen handelen maar de eindverantwoording blijft bij de huisarts.Haar aandachtsgebieden zijn diabetes, hart- en vaatziekten, asthma/copd en ouderenzorg.

Bianca is ook praktijkcoördinator en als zodanig mede verantwoordelijk voor het functioneren van de praktijk. Het algemene kwaliteitsbeleid (accreditatie) is voor haar een belangrijk aandachtsgebied. 

 

Joke van der Pol

Joke van der Pol
praktijkassistent

Joke is op dinsdag de gehele dag en woendagochtend werkzaam in de praktijk. Zij verricht alle voorkomend taken als praktijkassistent.

Gitta Geerling

Gitta Geerling
praktijkassistent

Vanaf 2015 ben ik gediplomeerd praktijkassistent na 24 jaar in de zorg gewerkt te hebben. Mijn stageperiode heb ik hier in de praktijk doorlopen. Ik ben aanwezig op maandag, woensdagmiddag en donderdag en val in bij vakantie of ziekte van de andere praktijkassistenten.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters.

Eveline Paauw

Eveline Paauw
praktijkondersteuner (POH-GGZ)

Eveline is orthopedagoog en gz-psycholoog. Zij werkt op de maandag- en woensdagmiddag als POH-GGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts voor Geestelijke GezondheidsZorg). 

Zij behandelt lichte niet complexe problemen bij kinderen/jongeren en hun ouders en ook bij volwassenen. Als het nodig is, kan zij in overleg met de huisarts u doorverwijzen naar gespecialiseerde zorg. 

Afspraken kunt u maken elke ochtend tussen 800u en 1200u via de praktijkassistentes. 

De behandelingen van Eveline gaan NIET ten koste van uw eigen risico.

Jiska Anema

Jiska Anema
stagiaire praktijkassistent

Ik ben Jiska, sinds kort de nieuwe stagiaire praktijkassistent in de praktijk.

Ik ben in september 2017 begonnen met de opleiding tot doktersassistente en was zo gelukkig om een stageplekje in Nieuw Vennep te vinden.

U kunt mij op woensdag en donderdag in de praktijk tegenkomen.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen en een lief hondje.

Mijn hobby’s zijn: lezen, wandelen en kamperen.

 

Lotte Habers-Spraakman

Lotte Habers-Spraakman
huisarts in opleiding

In 2016 ben ik afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierna heb ik een jaar als arts assistent interne geneeskunde in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam gewerkt. Sinds dit jaar woon ik met mijn man in Lisse en sinds maart ben ik vanuit het LUMC in opleiding tot huisarts en werkzaam in de praktijk. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, met name atletiek en wielrennen.